Vlierboomstraat 533

2564JG Den Haag

Bel voor een afspraak

06 497 242 26

Medisch Pedicure

Onze diensten

Drukregulering

Het toepassen van de vilttechniek

De vilttechniek kan op verschillende manieren worden toegepast :
– Ter bescherming tegen druk en wrijving
– Ter voorkoming van (pijn)klachten
– Ter correctie/vermindering van de klachten
– Ter voorkoming dat een afwijking erger wordt

Het voordeel van de vilttechniek direct…..

Nagelbeugel

Wat is een nagelbeugel?
Een te bolle nagel geeft vaak klachten omdat de nagelranden in de huid drukken. De medisch pedicure (MP) kan met behulp van een nagelbeugel (kan een veertje, plakstrip of podofix zijn) de nagel corrigeren, zodat deze geen klachten meer geeft. Afhankelijk wat het probleem is van de nagel of de omstandigheden van…..

Nagelreparatie

Nagelreparatietechniek is een techniek waarbij de natuurlijke nagel gedeeltelijk of volledig door een kunstnagel wordt vervangen. Door de techniek is het mogelijk om tijdelijk de nagelstructuur te verbeteren of herstellen, met als doel een gezonde nageluitgroei te bewerkstelligen.

Indicatie
De reden kan zijn:
– Scheuren van de…..

Siliconenorthese

Wat is een siliconenorthese?

Een siliconenorthese (verder te noemen als een orthese) is een teenstuk of teenspalk om afwijkende teenstanden te corrigeren. Ook kan een orthese drukplekken tussen of op de tenen ontlasten.

De medisch pedicure kan een orthese maken om…..

Kloven

Kloven

Beschrijving:
Soms kan eelt kloven en barsten gaan vertonen. Vaak treedt dit op aan de hiel en is het erg pijnlijk. Deze kloven kunnen zelfs gaan bloeden en ontsteken. De oorzaak is dat het eelt erg droog is. Vooral bij het lopen op blote voeten en ’s zomers is het eelt droger en treden…..

Schimmelnagel

Schimmelnagel

Beschrijving:
De schimmelnagel, in de volksmond ook kalknagel genoemd, heeft een vaak verkleurde (geelbruin), doffe en brokkelige nagelplaat. De laatste kan zelfs los gaan zitten, terwijl zich onder de nagel…..

Book an Appointment Online

Quisque ornare enim id sem vestibulum porta. Sed tempor felis sapien, eu finibus nisl finibus non. Curabitur lacinia vestibulum luctus. Curabitur nec felis pretium. or Call Us at: -01 88 888 8888

Book Now

Our Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce libero nisl, commodo vitae luctus sit amet, ullamcorper ut quam.

There are not found our team members

Wat onze klanten zeggen

Pedicure van Dalen

Medisch Pedicure en Reflexzone Therapie.