Vlierboomstraat 533

2564JG Den Haag

Bel voor een afspraak

06 497 242 26

Welkom

Welkom op de website van mijn pedicure- en reflexzone therapiepraktijk. Ik ben Karin van Dalen, gediplomeerd pedicure en lid van branchevereniging ProVoet. Ik ben als reflexzonetherapeut aangesloten bij de Vereniging Nederlandse Reflexzone Therapeuten ( VNRT) en aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ. Op deze website vertel ik u wat u kunt verwachten van de voetbehandelingen die ik geef, wat mijn specialisaties zijn en geef ik tips bij de verzorging van uw voeten.

 

Onze diensten

Stress en burn-out klachten

Stress en burn-out klachten

Reflexzonetherapie bij deze klachten zorgt dat er weer rust komt. We behandelen met name het hormoon systeem, de hypofyse, bijnieren enz. Doen veel kalmerende grepen op de voet.Vooral het middenrif gebied krijgt veel aandacht. Door de behandeling ervaar je diepe ontspanning….

Lymfe-drainage

In Engeland is er een wetenschappelijk onderzoek geweest naar oedeem, door Sally Kay.

Er zijn behandelingen geweest bij mensen die veel last had van hun arm of benen. Voordat het onderzoek begon, werd de omtrek gemeten en ook na de behandeling. Na de eerste keer¬† behandelen is het al goed te merken dat er wat verandert is en na 3 behandelingen was er al ……

Reflexzonetherapie bij Zwangerschap

Reflexzonetherapie is een veilige manier om klachten in de zwangerschap te behandelen. Er zijn protocollen hoe we de behandelingen uitvoeren, waarbij iedereen uniek is en dat we daar natuurlijk rekening mee houden.

De volgende klachten kunnen behandeld worden…..

Metamorfose massage

Metamorfose massage

Metamorfose, zegt het al. Verandering.

Veranderingen in het leven komen veel voor. Het begint al bij geboorte, opgroeien van kind naar volwassene en vervolgens naar het laatste stukje van het leven.  Het leven is een grote verandering.

Dat gaat niet altijd zonder problemen. Soms loop je vast of merk je dat er patronen in je leven bestaan waarvan je wel eens vanaf wilt of helderheid in wilt krijgen……

Klassieke reflexzonetherapie

Reflexzonetherapie, wordt gedaan door een lopende duim, vingers of knokkels zonder tussenstof te bewegen, hoofdzakelijk op de voeten en soms ook op de handen of oren.

Op de voeten liggen reflexgebieden en doordat te bewerken ontstaan reacties verder in het lichaam….

Geschiedenis

Reflexzonetherapie is als geneeswijze al eeuwen bekend. Er zijn aanwijzingen dat binnen de Ayurveda de reflexzonetherapie bekend was.

Ayurveda is de oudste kennis van de mens op gebied van de geneeskunde. Deze geneeskunde is al 5000 jaar oud. Maar in meerdere culturen is er sprake van reflexzonetherapie. Voor zover men kan nagaan werd zij al beoefend door …..

Book an Appointment Online

Quisque ornare enim id sem vestibulum porta. Sed tempor felis sapien, eu finibus nisl finibus non. Curabitur lacinia vestibulum luctus. Curabitur nec felis pretium. or Call Us at: -01 88 888 8888

Book Now

Our Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce libero nisl, commodo vitae luctus sit amet, ullamcorper ut quam.

There are not found our team members

Wat onze klanten zeggen

Pedicure van Dalen

Medisch Pedicure en Reflexzone Therapie.